keresés:
kezdőlapcégünkrőlszolgáltatásokkereskinálletöltések/áraklinkekkapcsolat  
   
 
  hasznos információk
  cégnév kereső
  partnereink
  adóhumor
  jelentkezési lap
   
 
Bejelentkezés:
 
rólunk mondták:  
 
  Szolgáltatások / Gazdasági társaságok (Bt., Kft., Rt.) adás-vétele
Untitled Document
Gazdasági társaságok (Bt., Kft., Rt.) adás-vétele.

Eladósodott cége,- vagy csak Eladó cége van?
Bármilyen problémája van Cégével kapcsolatban? 

Ha diszkréten szeretné társaságát értékesíteni, vagy befektetési lehetőséget keres, úgy kiválasztjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb partnert. Megkeressük a megfelelő vevőt, amennyiben el kívánja adni társasági üzletrészét, vagy ki szeretne lépni betéti társaságból, úgy írja meg legfontosabb tudnivalókat a társaságról, mint például az alapítás éve, az üzletrész  és a tőke mértékét, és azt, hogy a társaságot terheli-e köztartozás, vagy egyéb kötelezettség. 

Vásároljon ellenőrzött céget, és nem érheti csalódás. Ha van megoldás, megtaláljuk. 

Cége adóssággal terhelt, és erre szeretne megoldást találni?

Vállalkozásában megoldhatatlannak látszó problémák akadtak, úgy érzi saját erőből nem tudja a gondjait megoldani? Állami intézményekkel szembeni tartozások, szállítói tartozások, büntetések, bírságok terhelik a cégét? Nyugtalanítják a hitelezők és végrehajtók zaklatásai? Nem tudja hogyan folytassa, vagy szüntesse meg vállalkozását, vagy hogyan mentse meg cége, és a saját vagyonát? Vagy egyszerűen csak elege lett a vállalkozásából, és annak terheiből és el akarja kerülni a végelszámolás hosszadalmas procedúráját? 


Forduljon hozzánk bizalommal, maximális diszkréció, kívánságra az előkészítő megbeszéléseken teljes anonimitás. Ügyfeleket kizárólag egyeztetett időpontban fogadunk, garantáljuk, hogy irodánkban az egyezetett időpontban kizárólag Ön és munkatársaink lesznek jelen.

Irodánk tapasztalata és kapcsolatrendszere segítségével az ön rendelkezésére áll a legsúlyosabb helyzetek esetén is. 


Elvesztett perek, büntetések, bírságok? Nem probléma!
Legyen az ön cégével szemben bármilyen jogi eljárás, annak további rendezése az új tulajdonos gondja!

Hozzáértéssel, kedvező feltételekkel segítünk problémája megoldásában Valamennyi társas vállalkozás üzletrésze – jogszabály vagy szerződés ellenkező rendelkezése hiányban - forgalomképes, így átruházható. Az üzletrész átruházáshoz írásbeli szerződést kell kötni. Az üzletrész átruházása esetén az átruházónk a társasági jogviszonyból eredő jogai és kötelezettségei az üzletrész megszerzőjére szállnak át. 

Üzletrész adásvétel esetén, ha szükséges megkeressük a megfelelő vevőt, előkészítjük az adásvételt, biztosítjuk az ügyvédi ellenjegyzést és lebonyolítjuk a cégeljárást.

 
  Szinte már biztos volt, hogy nem tudom a Cégemet megmenteni, de a Cégüzlet Kft. sikeresen megoldotta a problémámat. Nagy Sándor Budapest
Szakértelem, precízség, pontosság, gyorsaság = CÉGÜZLET Kft.
Mindent köszönök!
EVÁ-s cégre volt szükségem és a Cégüzlet Kft. segített számomra ideális céget találni. Gyors ügyintézés, megbízható cég! Ajánlani tudom mindenkinek. - Szombathely
Ezúton szeretném megköszönni csapatuk gyors és precíz munkáját. Messzemenőkig meg vagyok elégedve szakszerű munkájukkal.

Köszönettel: Kisgyörgy Krisztina
Nem sok tapasztalatom volt ez idáig a Cégeladását segítő közvetítő cégekkel kapcsolatosan, így összehasonlítási alapom sincs, azonban a Cégüzlet Kft. iroda által nyújtott szolgáltatásról csak pozitívumot tudok elmondani.
 
  ugrás a lap tetejére Egy biztos pont az üzleti világban Általános szerződési feltételek  
       
  Cégüzlet kft. 2010©

Központi elérhetőség:
1137 Budapest
Radnóti Miklós út 38. 3em. 14.
(23 kaputelefon)
Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől - péntekig: 08.00-17.00
tel: +36 1/787-0804
Fax : +36 1/784-3303
ceguzlet@ceguzlet.hu