keresés:
kezdőlapcégünkrőlszolgáltatásokkereskinálletöltések/áraklinkekkapcsolat  
   
 
  hasznos információk
  cégnév kereső
  partnereink
  adóhumor
  jelentkezési lap
   
 
Bejelentkezés:
 
rólunk mondták:  
 
  Szolgáltatások / Cégalapítás, módosítás
Untitled Document

Cégalapítás, módosítás.

Vállalkozás alapítása előtt érdemes néhány kérdés tisztázása, amely a későbbi döntések meghozatalakor fontos lehet.  Mielőtt megalapítaná cégét, módosítaná adatait vagy meglévő társasági szerződését, esetleg az átalakulás netán a megszűnés eladás gondolata foglalkoztatja mindenképpen fontos könyveléssel foglalkozó szakember tanácsát kikérnie. Kérdéseinek megválaszolásában segítségére lehetünk Önnek ügyvédi kapcsolatunkkal közösen. 

 

Cégalapítás

 

Könyvelőt ne utólag keressen, amikor már minden szerződést aláírt. A jó szakember sok tanáccsal és információval ellátja Önt még az alakulás előtt. Segítségére lehet a társasági forma kiválasztásában, a vállalkozás tevékenységi körének meghatározásában, adózás szempontjából fontos kérdésekben, melyek esetleg az aláírt szerződések módosítását vonja maga után plusz költségekért. Már az előtársasági időszakban (az az időszak, amíg a céget a cégbíróság bejegyzi) vannak fontos bejelentési kötelezettségek, melyek elmulasztása bírságok fizetésével járhat.  Irodánk vállalja a szakszerű tájékoztatást és minden segítséget megad ahhoz, hogy Önnek csak a cégvezetés legyen a dolga. 

 

Módosítás

 

Már működő cégének adataiban változás történt? Irodánk segít a módosítás ügyintézésében. 

 

Átalakulás

 

Kérdésként merül fel, hogy mikor érdemes az átalakulással foglalkozni. Nem minden esetben éri meg a költségek felvállalása. Az eljárási idő hosszú is lehet, amennyiben számviteli és jogi oldalról nem a megfelelően előkészített anyagok állnak a vezetés rendelkezésére. Kérjen előzetes tájékoztatást a költségekről, hogy az optimális döntést hozhassa meg. Irodánk segít minden számviteli, jogi, könyvvizsgálói feladat elvégzésében.

 

Megszűnés

 

Amennyiben minden kérdése megválaszolására került és a végső megoldás a megszűntetés Irodánk segít minden számviteli, jogi, könyvvizsgálói feladat elvégzésében legyen az végelszámolás vagy felszámolás

 
  Ezúton szeretném megköszönni csapatuk gyors és precíz munkáját. Messzemenőkig meg vagyok elégedve szakszerű munkájukkal.

Köszönettel: Kisgyörgy Krisztina
Cégüzlet kft. minden problémámat megoldotta egy csettintésre, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.
Rooter Kft. - Nagykanizsa
Szinte már biztos volt, hogy nem tudom a Cégemet megmenteni, de a Cégüzlet Kft. sikeresen megoldotta a problémámat. Nagy Sándor Budapest
Többen meglepődnek, hogy elégedettek vagyunk a székhely szolgáltatónkkal és az irodai háttérbiztosítással, ez úgy tűnik, ritkán fordul elő.
Jó volt Önökkel beszélgetni, mert végre valaki olyan partnerre találtam, aki kreatívan gondolkodik a dolgokról, aki érzi és tudja mi a teendő, hogy cége folyamatosan és jól működjön.
 
  ugrás a lap tetejére Egy biztos pont az üzleti világban Általános szerződési feltételek  
       
  Cégüzlet kft. 2010©

Központi elérhetőség:
1137 Budapest
Radnóti Miklós út 38. 3em. 14.
(23 kaputelefon)
Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől - péntekig: 08.00-17.00
tel: +36 1/787-0804
Fax : +36 1/784-3303
ceguzlet@ceguzlet.hu